CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / David Baldacci- Ultima secundă Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239
De la debutul fulminant cu Putere absolută, până la cel mai recent bestseller al său, Jocul orelor, David Baldacci a rafinat şi a conferit o nouă energie thrillerului american prin personaje cu o psihologie complexă şi subiecte care sfidează predictibilitatea. De data aceasta, cititorilor li se oferă o poveste explozivă, extrem de alertă şi de palpitantă, despre cursa contra cronometru a doi agenţi ai Serviciului Secret, căzuţi în dizgraţie, pentru soluţionarea unei serii de asasinate şi de răpiri care par lipsite de orice logică.

Michelle Maxwell, o agentă al Serviciului Secret însărcinată cu apărarea unui candidat la președinție, îţi vede promiţătoarea carieră compromisă atunci când candidatul ei este răpit. Cu opt ani mai devreme, agentul Sean King era desemnat să apere  un candidat la preşedenţie care a fost ucis. Având cariera lor profesională spulberată în mod similar, cei doi se întâlnesc şi descoperă coincidențe improbabile între cele două evenimente. Suspansul se amplifică atunci când un cadavru apare în biroul de avocatură a lui King și evenimentele încep să se precipite.

“Absolut captivantă, cu răsturnări de situaţie şi acţiune pură… iar finalul neaşteptat le va aminti fanilor de ce Baldacci este autorul lor preferat!”
Publishers Weekly

david baldacci- ultima debutul fulminant putere până cel mai recent bestseller său, jocul

13.3KB


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la