CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
micky_miha pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / Steven M. Greer, dr. - Adevărul ascuns: informaţii interzise Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239
Adevărul ascuns: informaţii interzise

În una dintre cele mai uluitoare şi mai emoţionante relatări care s-au scris vreodata, dr. Steven Greer ne povesteşte experienţele sale personale legate de extratereştri, care au început încă din copilărie. El ne vorbeşte despre obiectul zburător neidentificat pe care l-a văzut chiar la o vârstă fragedă, despre uimitoarea sa experienţă de moarte clinică la numai 17 ani, dar şi despre secretele OZN-urilor, ale unor proiecte asociate, despre întâlnirea sa cu unul dintre directorii CIA, cu senatori americani, şefi de state şi membri ai familiilor regale.

Cu siguranţă, cititorii acestei cărţi vor fi emoţionaţi, poate chiar şocaţi citind memoriile sale, dar cel mai important este că adevărul iese la lumină.

Dr. Greer vă va conduce pe coridoarele puterii secrete - ce se află dincolo de guvernele marionetă - la o grupare întunecată de oameni înnebuniţi de putere care ne conduc din umbră. Frâiele întregii planete se află încă în mâinile lor. Descoperiţi în paginile acestei cărti care este planul lor de acţiune şi modul în care ei gândesc să-l pună în aplicare, dar şi ceea ce putem face noi acum pentru a schimba cursul istoriei.

Citind Adevărul ascuns. Informaţii interzise, veţi afla modalităţile secrete în care civilizaţiile extraterestre comunică şi călătoresc în vastul spaţiu intergalactic şi veţi fi purtaţi în acel loc unde mintea, spaţiul, timpul şi materia se unesc.

Viitorul omenirii nu pare însă sumbru. Pe planeta Pământ va veni o vreme a călătoriilor interstelare, a utilizării unor noi şi uimitoare surse de energie, dar, mai cu seamă, susţine dr. Greer, va urma o vreme a păcii universale.


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la