CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / Maria Regina României - Povestea vieții mele - 2013 mp3 Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239

Maria Regina României - Povestea vieții mele - 2013
Deşi născută ca ducesă de Kent, s-a căsătorit de tânără cu Ferdinand, moştenitorul tronului României. A sosit fără fast şi a plecat într-o toamnă a doliului naţional, ca un erou.
Cele trei volume cuprind memoriile Reginei Mamă Maria din perioada 1914-1936, făcând şi o incursiune galopantă prin copilăria ei fericită din Eastwell, în Marea Britanie.
În amintirile sale, Povestea vieţii mele, descrie pe scurt modul cum şi-a slujit soţul şi Regele, dar spaţii extinse sunt acordate lungii confruntări dintre ea şi Carol, urmaşul la tron. În cele din urmă au ajuns la un compromis. Regina Maria a privit cu ochi mai îngăduitori regulile Casei regale, iar Carol a devenit mai maleabil şi a acceptat unele lucruri, cum ar fi marea dragoste a Reginei Mamă pentru echitaţie.
Printre rânduri transpare dorinţa de a obţine respectul poporului său, Maria a dorit să fie iubită şi a şi fost. Românii s-au obişnuit să iubească o regină din alt neam, dar care s-a apropiat rapid de oamenii nevoiaşi, fără a-şi înclina Suveranitatea. Cotrar lui Carol a condus cu blândeţe şi a obţinut acordul majorităţii.
Ce nu reiese clar din confesiunea sa este cum a reuşit să influenţeze viaţa politică. N-a vrut să se ştie de relaţiile sale amoroase. Oamenii nici nu tânjeau atât de mult să afle ce se ascunde în aşternutul regal. Erau fericiţi că iubirii lor i se răspunde cu inimă bună.
Regina Maria a făcut pentru poporul român cât sute de diplomaţi, miniştri sau preşedinţi


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la