CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / Patrick Braun - Comorile Incasilor (1987) mp3 / 96 kbs Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239

Genuri: călătorii, aventuri, istoric

Format: mp3 / 96 kbs

Marime: 367 MB

Audio: romānă
NTRODUCERE
IMPERIUL VISULUI

'Intr-o legendă spaniolă, care s-a păstrat din vremuri foarte īndepărtate īntr-o ţară din America de Sud, Ecuador, se spune că o familie veche din sud, familia Solanda, care a dăruit istoriei pe soţia eliberatorului ţării, mareşalul Antonio Jose de Sucre, ar fi cumpărat īn decursul timpului un titlu de nobleţe, „marchizatul de Solanda'. Acestui titlu īi erau adăugate, bineīnţeles, pămīnturile din sud. Dar actul de vīnzare preciza că noilor proprietari le reveneau şi eventualele beneficii de pe urma uneia dintre comorile de aur masiv destinate să-1 răscumpere pe īmpăratul incaş Atahualpa, prizonier al spaniolilor, comori care au fost īngropate īntr-ascuns atunci cīnd acesta a fost executat de către conchistadori.

Actul de vīnzare mai menţiona că această comoară se afla īntr-un loc denumit la Huaca de Quinara (mormīntul incaş din Quinara), īn provincia Loja . Textul nu mergea, din păcate, pīnă acolo īncīt să precizeze locul exact !

Bineīnţeles, această familie şi-a păstrat averea ei personală şi nu şi-a īnsuşit niciodată comoara care īi apar1 inca prin acte. Analiza actului de vīnzare este emoţionantă, deoarece la Huaca de Quinara există īntr-adevăr, fiind situat pe malurile unui fluviu menţionat pe hărţile Ecuadorului, Rio Yangana. Denumirea de Yangana e echivalentă, īn spaniolă, cu aceea de Llangana...'


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la