CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
cataliina67 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 71 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / Charles Darwin Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239
1. Descendenta Omului si Selectia Sexuala (ed. Academiei RSR - 1967)

Frumoasa editie princeps in limba romana a lucrarii lui Charles Darwin Descendenta omului si selectia sexuala, un studiu stiintific aprofundat ce urmeaza in mod firesc teoriile publicate in Originea speciilor. Un volum masiv, format foarte mare, coperti cartonate si panzate, titluri aurii. Include o serie ampla de ilustratii alb negru. Exemplarul de fata se afla in stare impecabila si este prima (si singura, de altfel) editie, aparuta la editura Academiei Romane in 1967, intr-un tiraj foarte mic, de numai 5350 exemplare, tiparite pe hartie velina satinata.

2. Expresia Emotiilor la Om si Animale (ed. Academiei RSR - 1967)

Expresia emotiilor la om si animale a fost publicata in 1872 si se ocupa de aspectele comportamentale transmise ereditar. A fost publicata la treisprezece ani dupa Originea Speciilor si este, impreuna cu cartea sa din 1871, Descendenta Omului, cea mai importanta preocupare a lui Darwin legata de originile omului. Lucru mai putin obisnuit, Darwin a cerut opiniile unor eminenti psihiatri britanici in vederea pregatirii acestei carti si este privita drept cea mai importanta contributie a lui Darwin in domeniul psihologiei.

In cartea lui Darwin a emis pentru prima data ideea ca fiecare emotie are o expresie faciala universala pentru toti oamenii. In fapt el urmarea sa demonstreze originea animala a vietii emotionale umane. Desi ambele idei au avut si au in continuare critici, universalitatea exprimarii emotiilor fundamentale a fost demonstrata si confirmata de multi oameni de stiinta. Charles Darwin considera ca emotiile fundamentale sunt: bucuria, surpriza, tristetea, frica, dezgustul si furia.

Creata dupa volumul masiv, format mare, coperti cartonate si pânzate, titluri aurii. Este din prima editie, aparuta la editura Academiei Române în 1967.

3. Originea Speciilor (ed. Academiei RPR - 1957)

Frumoasa editie princeps în limba româna a celebrei lucrari a lui Charles Darwin 'Originea speciilor prin selectie naturala sau pastrarea raselor favorizate în lupta pentru existenta'. Considerata printre primele 20 de lucrari care au schimbat lumea, cartea lui Charles Darwin (1809-1882) ramâne, fara îndoiala, si la 150 de ani de la publicarea sa, una dintre capodoperele creatiei stiintifice umane.

Creata dupa volumul masiv, format foarte mare, coperti cartonate si pânzate, titluri aurii. Este din prima editie, aparuta la editura Academiei Române în 1957, într-un tiraj foarte mic, de numai 6500 exemplare, tiparite pe hârtie velina satinata.

4. Variatia Animalelor si Plantelor sub Influenta Domesticirii (ed. Academiei RPR - 1963)

Frumoasa editie princeps în limba româna a lucrarii lui Charles Darwin Variatia animalelor si plantelor sub influenta domesticirii, un studiu stiintific aprofundat ce urmeaza în mod firesc teoriile publicate în Originea speciilor.
Un volum masiv, format foarte mare, coperti cartonate si pânzate, titluri aurii. Este prima (si singura, de altfel) editie, aparuta la editura Academiei Române în 1963, într-un tiraj foarte mic, de numai 5350 exemplare, tiparite pe hârtie velina satinata.


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la