CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angela31 din Buzau
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / CARTI IN LIMBA ROMANA / Iubire, medicină şi miracole, Bernie S. Siegel Moderat de Tman
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239
"Vrei să trăieşti o sută de ani? Dacă răspunzi cu un da necondiţionat la această întrebare, faci parte probabil din categoria celor pe care doctorul Bernie Siegel îi numeşte "pacienţi excepţionali". Oameni capabili să-şi influenţeze în mod spectaculos evoluţia bolii. Excepţiile de la regula statistică. Cei care se vindecă în chip miraculos, contrazicând orice pronostic medical. Pe scurt, supravieţuitorii.

Mintea şi corpul, psihicul şi somaticul comunică, iar când mesajele transmise de minte trupului sunt mesaje "de viaţă" se produc miracole, spune doctorul Siegel. Din această perspectivă, iubirea necondiţionată - cea îndreptată spre sine şi cea dăruită altora - este cel mai puternic medicament. O bună relaţie cu medicul, în care ţi se îngăduie să ai opinii proprii, poate fi salvatoare, după cum o proastă relaţie cu medicul te poate ucide. S-au scris multe cărţi pe tema incitantă a autovindecării, însă Iubire, medicină şi miracole este cea mai emoţionantă şi mai convingătoare. Autorul se adresează mai întâi celor grav bolnavi şi familiilor lor: simpla lectură a acestei cărţi le va reda speranţa, iar speranta are puterea să vindece. Se adresează apoi medicilor şi tuturor celor implicati în actul medical, sugerându-le să renunţe la rolul de "mecanici" şi să devină la rândul lor "excepţionali". Se adresează, în sfârşit, oamenilor cu afecţiuni minore sau chiar perfect sănătoşi, învăţându-i să ocolească boala, transformându-se în supravieţuitori."

iubire, şi miracole, bernie siegel "vrei să sută ani? dacă întrebare, faci

6.7KB


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la