CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Sweet31
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / FILME ROMANESTI / Poker (2010) Moderat de flicsn
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239
Info:
Gen: Comedie
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.36 GB
Regia: Sergiu Nicolaescu
Cu: Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan
Durata: 108 minute
Audio: Romana 5.1, 2.0
Subtitrari: Engleza
Sinopsis:Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează īn copilărie şi care, o dată ajunşi la maturitate, īntruchipează tipologii reprezentative pentru societatea romānească actuală: politicianul veros, mafiotul care īşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă īn politică sau medicul fără conştiinţă. Cei patru se īntālnesc la partide de poker pentru a pune ţara la cale.

"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă īntocmai realitatea - mai ales cea politică - a Romāniei de astăzi", declară regizorul.

O producţie MediaPro Pictures, filmul Poker prezintă imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care deţin puterea. Astfel, jocurile la nivel īnalt nu sunt mai mult decāt o partidă de poker īn care cāştigă cel care ştie să tragă o cacealma la momentul potrivit.


poker (2010) info:gen: dvd 4.36 gbregia: sergiu valentin teodosiu, vladimir 108 romana 5.1, spune

29.6KB


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la