CALIMANEL-TOPLITA ROMANA
Ca utilizator al forumului http://marianolaru.3xForum.Ro aveti obligatia de a sterge orice mp3/video/album descarcat de la noi in maxim 24 de ore de la download. In cazul nerespectarii acestui termen, administratorul si/sau creatorul acestui forum nu poate/pot fi tras/trasi la raspundere pentru nimic. Nu gazduim fisierele aflate pe site, ci le indexam de pe alte site-uri!Disclaimer: This site does not store any files on its server. We only index and link to content provided by other sites.
Lista Forumurilor Pe Tematici
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA | Inregistrare | Login

POZE CALIMANEL-TOPLITA ROMANA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca
Femeie
24 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
CALIMANEL-TOPLITA ROMANA / ROMANIAN MP3 ALBUMS / Amadeus - The Island  
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariol44
Administrator

Din: TOPLITA ROMANA!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 25239

Tracklist:
01. The Island
02. Around The Fire
03. Up Into The Sky
04. Transilvania Dream
05. Norway Sunset
06. The Piano
07. The Angels Garden
08. My Eden Is You
09. Memories From Russia
10. Love In Sicilia
11. Vision Of World
12. Butterfly Valley
13. Amor Perdido

Andreea Runcianu - vioara
Alexandra Chise - vioara
Cristina Filotti - clape
Patricia Cimpoiasu - violoncel

Muzica si aranjamentul muzical - Adrian Ordean
Voce(piesele, 3, 8, 10, 12) - Roxana Iacob
Voce(piesa1) - Denise Ordean
Clape - Andrei Vasilache

Singura trupa din Romania compusa din doua vioare, un violoncel si un pian, intr-un cuvant Amadeus.

Provocand pe aceeasi scena doua genuri muzicale contradictorii, clasic si pop, trupa Amadeus - Andreea (vioara), Alexandra (vioara), Cristina (clape) si Patricia (violoncel) a reusit sa sparga toate tiparele muzicale si sa devina una dintre cele mai originale trupe din Europa. Cu un sound modern si rafinat, evoluand intr-un show cu adevarat electric, Amadeus a cucerit mai intai publicul din Romania si foarte repede pe cel international.

In toamna anului 2000, compozitorul Adrian Ordean a avut sa-si implineasca un vis: sa formeze o trupa exclusiv instrumentala dar in acelasi timp extrem de actuala. Criteriile de selectie au fost severe, iar ideea inedita: patru fete cu look indraznet, cantand la instrumente electrice si combinand ritmurile pop-dance cu virtuozitatea instrumentelor clasice. Pentru ca isi dorea ca fetele sa fie instrumentiste foarte bune, si asta insemna ca ar trebui sa aiba studii de specialitate, muzicianul s-a dus direct la tinta, mai precis la liceul de muzica "George Enescu" si la Academia de Muzica din Bucuresti. Astfel, din luna noiembrie a anului 2000, cele patru fete "Amadeus" pornesc impreuna la drum.

Piesele sunt potrivite pentru toate gusturile : de la muzica pop-dance, jazz, latino, ori prelucrari dupa muzica folclorica irlandeza, romaneasca, country, ruseasca, pana la teme celebre preluate din muzica clasica.
Datorita stilului muzical proaspat, plin de naturalete si a exploziei de energie pe care o degaja pe scena, Amadeus a avut o accensiune extraordinara, fiind rasfatata de mass-media si invitata sa participe in toata lumea la cele mai diverse tipuri de evenimente si locatii.

Albumul "The Island" conţine 11 melodii realizate prin īmbinarea mai multor genuri muzicale, īncepānd de la cel clasic şi terminānd cu cel etno - dance. Piesele sunt compuse de Adrian Ordean şi demonstrează că īn muzică nu există limite īn ceea ce priveşte felul īn care o melodie se poate realiza.

Pe lāngă melodiile intrepretate de trupă la instrumente, albumul conţine şi cāteva piese cu voce.


_______________________________________
Tot ce-i romanesc nu piere!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la